SE ALLE BILLEDERNE FRA TUREN PÅ

www.usa2011.arnestaun.dk

Forrige nat sov vi i Cleveland, efter at havde kørt helt fra Washington var vi klar til en tur i posen. Vi var ude og spise, menuen var Spare Ribs, Fl. fik den store potion. Dagen efter tor. tog vi den sidste tur til Harrison i Michigan hvor vi var kl. 18.00. De to sidste dage har budt på meget kørsel 1250 km. I aftes var vi ude ved Rons familie efter vi havde været ude og spise. Alt det vi kunne spise for 8 dollars. Vi har vasket MC og tøj og nu skal vi ud og se til Amish folket for at se hvordan de lever på deres primitive for os måde. Turen går hjemad i morgen. Dette bliver det sidste herfra USA. Tak til jer der fulgte med på vores rejse. billeder kommer senere. Det har været en uforglemmelig tur. Hilsen fra Flemming, Charlotte, Hanne og Arne